Printvriendelijke versiePDFAAArss

Service flats

De "Residentie Roger Windels" is een onderdeel van de diverse zorgvoorzieningen op onze ouderencampus, en de ingang bevindt zich aan de Karel de Goedelaan 4, 8820 Torhout.

Het gebouw bestaat uit 21 ruime, individuele, veilige, functionele en comfortabele flats en een ruime gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en terras.

Elke flat bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, berging, badkamer, slaapkamer en balkon.  Er is ook een gesloten fietsenberging.
In deze flats woont de bewoner volledig zelfstandig en veilig, dit door de aanwezigheid van een elektronisch beveiligingssysteem, met 24 uur / 24 uur oproepmogelijkheid en permanentie, met directe hulpverlening van het zorgteam uit het rusthuis.

Indien gewenst kan er op een aantal extra thuiszorgdiensten beroep gedaan worden, zoals: warme maaltijden, poetshulp, bejaardenhulp.
Deelname aan diverse ontspanningsactiviteiten verloopt parallel met deze van het rusthuis.
Behalve een aangepaste woonvorm biedt een serviceflat dus ook veiligheid en bescherming.
Het is de bedoeling de senior zolang mogelijk voor zichzelf te laten instaan en zijn zelfstandigheid te bewaren.

Huur flat: 625,20 EUR per maand, inclusief waterverbruik, brand- en familiale verzekering.

CONTACT

Denkt u aan een aanvraag tot een opname in een serviceflat, neem dan tijdig contact op met de directeur rusthuis Lieven Creteur of met de dagelijks verantwoordelijke Lies Simpelaere.

De kantoren van deze twee verantwoordelijken bevinden zich in het gebouw AZUUR van het Woonzorgcentrum Sint-Augustinus, Aartrijkestraat 11A, 8820 Torhout.

Tel. 050 22 12 22 tijdens de kantooruren
lieven.creteur@torhout.be
Lies.simpelaere@torhout.be

Contacteer ons

Aartrijkestraat 11A
8820 Torhout
tel. 050 22 12 22
fax 050 22 08 84